tr?id=429922393884973&ev=PageView&noscript=1 Inovațiile anului 2016 în materia de bucătării

Blog

Blog 27 Oct, 2016

Inovațiile anului 2016 în materia de bucătării de la producătorul Stosa Cucine

inovațiile-anului-2016-în-materia-de-bucătării-de-la-producătorul-stosa-cucine-239_XL Inovațiile anului 2016 în materia de bucătării
În acest artiol îți propunem să afli ultimele noutăți în domeniul mobilierul pentru bucătării de la unul dintre cei mai apreciați producători italieni de mobilă pentru bucătărie - Stosa Cucine.
Pentru a corespunde întotdeauna ultimelor tendințe de funcționalitate și design de interior, Stosa Cucine în acest an a mai lansat 2 modele superbe de bucătării:  York și Infinity Diagonal, concepute să impresioneze și pe cei mai exigenți clienți. York – atunci cînd trecutul întîlnește prezentul

Colecția York inspirată din stilul industrial, reprezintă un mix reușit dintre simplitate, funcționalitate și estetică. Mobilierul se caracterizează prin linii simple, forme elegante și design inovativ. Mobilierul este realizat din lemn masiv din stejar în combinație cu accesorii din metal. Ușile au margini sub formă de rame și sunt  disponibile în finisaj neted sau dimpotrivă, mai puțin uniform, cu fisuri ușoare.  O trăsătură distinctivă a bucătăriilor York este că finisajele nu maschează complet aspectul brut lemnului, astfel încât să păstreze vizibilă culoarea naturală a stejarului.

O colecție apreciată de persoanele care doresc o amenajare îndrăzneață, creativă și ieșită din tipare, care să îmbine trăsături ale stilului clasic cu cele mai recente evoluții tehnologice.

Infinity/Diagonal – armonia liniilor

Infinity Diagonal este cea de a doua colecție lansată în acest an de Stosa Cucine.

Colecția Infinity este o colecție de bucătării cu design modern în care esteticul întâlnește funcționalitatea. Cu un design inteligent, mobilierul poate fi personalizat astfel încât să poată fi adaptat în funcție de necesitățile și dorințele fiecăruia în bucătărie și spațiul de care dispune clientul.

Această colecție de bucătării are menirea să creeze o atmosferă armonioasă și echilibrată, și aceasta datorită faptului că toate spațiile de depozitare sunt organizate în interiorul unor dulapuri mari, astfel încât ustensilele, tacâmurile, accesoriile, cutiile, tigăile și alte obiecte necesare pentru prepararea și servirea mesei să fie încorporate și separate inteligent pe compartimente pentru a satisface nevoia de organizare și economisire a spațiului, cât și de menținere a curățeniei pe masa de lucru. Elementul cheia al acestui model de bucătărie este sistemul inovativ de deschidere a dulapurilor. Puteți observa că mânerele nu sunt asamblate pe sertare sau ușile dulapurilor, ci sunt  încorporate pe marginea sertarului sau ușii, sub un unghi de 40°făcând astfel deschiderea lor mai comodă și accentuând și mai mult aspectul liniar al mobilierului.

Filosofia Stosa Cucine este de a concepe mobilier inteligent și ergonomic, astfel încât să nu fie numai aspectuos și modern, dar și funcțional.

Bucătăria Mea este dealer exclusiv al produselor marca Stosa Cucine pe teritoriul Republicii Moldova.

Alte colecții marca Stosa Cucine vezi aici

Top