tr?id=429922393884973&ev=PageView&noscript=1 Merx - fabrică din Ucraina

Despre Merx

merx-kiff-dsc_4976 Merx - fabrică din Ucraina
Merx – este o fabrică din Ucraina cu care coloborăm de mai bine de 5 ani în proiectarea de bucătării. În cei 24 ani de activitatea a companiei, aceasta a produs peste 98 000 de bucătării, fiind lider printre producătorii din țară.
Misiunea companiei este de a transforma bucătăria în cel mai plăcut loc din casă, unde să te poți bucura de plăcerea de găti și savura masa, într-un spațiu perfect funcțional și estetic. Din acest motiv, compania încurajează dezvoltarea continuă, prin implementare de tehnologii moderne și extinderea sortimentului, pentru a putea acoperi toate cerințele în materia de design și funcționalitate.
Deși nu este un brand Made in Italy, ca celelalte brandurilor cu care colaborăm, materialele și tehnologiile folosite de Merx în fabricarea de bucătării sunt la nivelul brandurilor europene, ceea ce permite obținerea unui produs calitativ, la un preț accesibil, oferindu-ne posibilitatea să acoperim și nevoile clienților cu buget mediu.
Pentru că ne bazăm pe o abordare individuală a clientului, Merx oferă posibilitatea de personalizare a bucătăriilor după placul beneficiarului, oferindu-i posibilitatea de alegere dintre cele 23 de modele clasice și 22 moderne, cu un sortiment larg de fronturi, elemente de decor și accesorii. Din experiență, modele clasice ale fabricii Merx se bucură de popularitate în rîndul clienților noștri.
Top