tr?id=429922393884973&ev=PageView&noscript=1 Întrebări și Răspunsuri Frecvente

Întrebări și Răspunsuri

1. Care este prețul pentru o bucătărie ?

Este dificil să dăm un răspuns exact referitor la cât costă  o bucătărie, înainte de a avea o discuție detaliată cu clientul despre  momentele tehnice și estetice ale viitoarei bucătării.

Este important de știut,  că prețul final este influențat de mai mulți factori,  cum ar fi:  dimensiunile spațiului, configurație (liniară, paralelă, în unghi, cu insulă, etc.), materialele folosite, feronerie, spații de depozitare, suprafața de lucru. 

La întrebările primite online de la clienți referitoare la preț, obișnuim să dăm un preț orientativ pentru metrul liniar la modelul de bucătărie solicitat,  și întotdeauna îndemnăm  clienții să programeze o vizită în showroom, pentru ca designerii noștri să aibă posibilitatea să afle care sunt nevoile sale estetice,  funcționale,  momentele tehnice, așa ca proiectul efectuat să reflecte așteptările beneficiarului. Iar tu ai posibilitatea  să faci cunoștință  cu mostrele de finisaje disponibile, fronturi, modele de mânere, tehnică recomandă, etc.  Vizualizându-le te poți convinge de calitatea produsului și, ulterior, vei putea lua mai ușor o decizie despre cum vrei să arate viitoare ta bucătărie. Chiar dacă nu vei cumpăra de la noi, cu siguranță vei pleca cu multe sfaturi utile și o idee bună de amenajare.

2. Ce reprezintă o bucătărie de calitate și de ce costă mai mult ?
3. De ce bucătării Made in Italy ?
4. Ce trebuie să știi înainte de a comanda o bucătărie ?
Top