tr?id=429922393884973&ev=PageView&noscript=1 Stosa Cucine

Stosa Cucine – 50 de istorie și o mare pasiune – bucătăriile.

Stosa Cucine este fabrica ce măsoare 50 000 m2 , fiind amplasată în cea mai boemă și mai artistică zonă a Italiei – Toscana.
Istoria fabricii a început în anul 1964, pe atunci fiind o simplă afacere de familie, iar în prezent produce peste 30 000 de
bucătării anual, exportate în 40 de tări din întreaga lume.
ddzeyx1w0aq1j6x Stosa Cucine
Filosofia companiei este de a fabrica bucătării care să îmbunătățească calitatea vieții celor care petrec mult timp în bucătărie, transformînd-o astfel în cel mai plăcut loc din casă, unde nu doar prepari mîncarea, dar și unde îți inviți familia și prietenii la cină.

O bucătărie Stosa Cucine este funcțională, estetică, inovativă și personalizată. Sortimentul propus cuprinde 3 stiluri diferite de bucătării, 30 de modele, peste 300 de finisaje , peste 200 modele de mînere.

Bucătăriile Stosa Cucine beneficiează de certificare 100% Made in Italy – certificare ce atestă faptul că procesul de proiectare, fabricare și ambalare are loc exclusiv în Italia. De asemenea, compania pune accent pe ecologitate și protectia mediului înconjurător – aceasta fiind o parte fundamentală a filosofiei lor. Utilizează doar materiale inovative care sunt ecologice, netoxice, complet reciclabile și neudăunătoare pentru mediul înconjurător.
Procesul de producere este în totalitate orientat spre client. Din acest motiv, bucătăriile Stosa Cucine sunt, în primul rînd, un mobilier proiectat și efectuat la comandă, împreună cu designerii noștri, în funcție de nevoile și gusturile clientului, ținând cont de nevoile sale estetice, cerințele de depozitare, aspecte tehnice, formă și buget.

În showroom-ul Bucătaria Mea ai posibilitatea să faci cunoștință cu mostre de finisaje disponibile, fronturi, modele de mînere, etc. De asemenea, în showroom avem expuse modele de bucătării din colecțiile Aleve, Mood, Bolgheri, Maxim. Vizualizându-le vei putea lua mai ușor o decizie despre cum vrei să arate viitoare ta bucătărie.
Top