tr?id=429922393884973&ev=PageView&noscript=1 Veneta Cucine  fondată în 1967

Veneta Cucine – calitatea testată în timp și recunoscută la nivel internațional.


Veneta Cucine este o afacere de familie, fondată în 1967 în Biancade, provincia italiană Treviso, iar la moment este cel mai mare
producător de seturi de mobilier pentru bucătării din Italia.
maxresdefault Veneta Cucine  fondată în 1967
În decursul celor 50 de ani de activitate, compania a evolut de la o afacere locală la una internațională de succes. Fabrica măsoară în jur de 90 000 m2 și produce anul aproximativ 60 000 de bucătării, livrate celor 1000 de dealeri, pe 5 continente.

Compania proiectează şi produce un sortiment larg de bucătării. Proiectarea acestora se realizează cu ajutorul a 10 sisteme individualizate, 40 de modele bazate pe şapte cadre diferite, generând peste 300 de opţiuni personalizate pentru culorile şi materialele folosite.

Misunea Veneta Cucine este de a oferi clienților săi o bucătărie unică care să combine designul exclusiv cu cele mai inovative tehnologii de fabricare, fără a uita însă de calitatea tradițional italiană recunoscută în întreaga lume.
Procesul de producere este în totalitate orientat spre client. Din acest motiv, bucătăriile Veneta Cucine sunt mai mult decît un mobilier premium exclusiv italian, sunt, în primul rînd, un mobilier proiectat și efectuat la comandă, împreună cu designerii noștri, în funcție de nevoile și gusturile clientului, ținând cont de nevoile sale estetice, cerințele de depozitare, aspecte tehnice, formă și buget.

În showroom-ul Bucătaria Mea ai posibilitatea să faci cunoștință cu mostre de finisaje disponibile, fronturi, modele de mînere, etc. De asemenea, în showroom avem expuse modele de bucătării din colecțiile Extra, Quick, Mirabeau, Ri-Flex, Ca’Veneta. Vizualizându-le vei putea lua mai ușor o decizie despre cum vrei să arate viitoare ta bucătărie. Vezi aici catalogul de bucătării Veneta Cucine
Top