tr?id=429922393884973&ev=PageView&noscript=1 15 bucătării în stil scandinav

Блог

Blog 28 Нояб, 2016

15 bucătării în stil scandinav

15-bucătării-în-stil-scandinav-248_XL 15 bucătării în stil scandinav

Stilul scandinav capata din ce in ce mai multa popularitate atit in rindul designerilor, cit și a consumatorilor finali, prin aspectul lor minimalist și luminos. Acest stil nordic se potriveste in orice camera din locuinta, dar mai ales in bucatarie aduce o nota de prospetime, luminozitate si o atmosfera primitoare.

Dupa cum stiti cu totii, stilul scandinav se bazeaza pe o paleta cromatica deschisa, in special alb, ceea ce il face atat de frumos. Dar, asta nu inseamna ca toate bucatariile albe sunt scandinave, sau că toate bucatariile scandinave trebuie să fie albe. Pentru a defini acest stil de amenajare si pentru a aduce influentele nordice la voi in bucatarie trebuie sa introduceti elemente specifice precum: lumini calde, esente lemnoase naturale, linii rectangulare si curate.

Designul pieselor de mobilier dedicate acestui stil sunt foarte functionale si sunt create din forme simple ce ofera maxima eficienta. In general, aceste amenajari interioare sunt minimaliste. Efectul spectaculos al acestui stil este dat de piesele din lemn care ofera spatiului caldura si textura. Sunt multe modalitati de a adopta acest stil chiar si pentru aceia dintre voi care nu sunt incantati de idea de bucatarie alba in totalitate. Puteti alege sa amestecati diferite esentele de lemn in loc sa folositi doar una singura. De asemenea mobilierul de bucatarie poate fi intr-o combinatie de alb cu lemn natur sau stejar european alb-bej. Plantele isi pot face loc foarte bine in acest decor. Va puteti cultiva propriile mirodenii in bucataria voastra. Atmosfera degajata de bucatariile scandinave este calda, calma, primitoare iar gatitul si timpul petrecut in acestea va fi mult mai placut. Tuturor ne-ar placea sa gatim si sa mancam intr-o asemenea atmosfera. Imbratisati acest gen de amenajare ! Nu veti regreta ! Aceasta atmosfera calduroasa si primitoare ce caracterizeaza stilul a venit in urma consecintelor vremii nordice. Persoanele care locuiesc in aceste tari au dorit sa aduca in casa o atmosfera contrara vremii din exterior. Culoarea alba sporeste lumina naturala si largeste spatiul vizual. Geamurile mari si largi sunt un atuu pentru aceste amenajari. Spatiul alocat bucatariei nu conteaza in momentul in care va hotarati sa adoptati acest stil. Stilul scandinav se potriveste la fel de bine atat in spatii mici cat si in cele generoase. Mobilierul este de obicei de tip modular, compact si foarte eficient. Cel mai mare avantaj al acestei amenajari este ca poate fi regandita. Daca vreodata va plictisiti, sau nu va mai place, puteti oricand sa adaugati putin culoare in accesorii si ati schimbat cu totul infatisarea bucatariei.

Mai jos va lasam sa vizualizati modelele de bucatarii in stil nordic pe care le-am selectat de la producatorii Stosa Cucine, Veneta Cucine si Merx, branduri  cu care colaboreaza in exclusivitate echipa Bucataria Mea in crearea celei mai potrivite bucatarii pentru fiecare dintre clientii nostri.   Pentru un proiect personalizat nu ezitati sa ne contactati la 022 508 944 sau sa ne vizitati pe str. Calea Iesilor 10B.
Top