tr?id=429922393884973&ev=PageView&noscript=1 Cum sa decorezi bucataria ca un adevarat profesionist ? Idei creative pentru un efect WOW.

Блог

Blog 17 Янв, 2017

Cum sa decorezi bucataria ca un adevarat profesionist ? Idei creative pentru un efect WOW.

cum-sa-decorezi-bucataria-ca-un-adevarat-profesionist-idei-creative-pentru-un-efect-wow-251_XL Cum sa decorezi bucataria ca un adevarat profesionist ? Idei creative pentru un efect WOW.
Credem că bucătăria este sufletul casei, tocmai de aceea amenajarea bucătăriei este extrem de importantă.
In articolul de astazi ne-am propus sa-ti oferim citeva idei creative pentru decorarea bucatariei, care nu necesita investitii mari, dar care te va ajuta sa mentii acest loc placut, spatios si organizat.
1. Optează pentru aranjarea sarii, piperului, mirodeniilor si a altor ustensile frecvent utilizate intr-un coș.  Te va ajuta sa economisesti spatiul pe blatul de lucru. 1 Cum sa decorezi bucataria ca un adevarat profesionist ? Idei creative pentru un efect WOW.
2. Daca obisnuiesti sa pastrezi linga chiuveta produsele pentru curatat vasele, buretele, sapunul, etc., atunci te sfatuim sa optezi pentru un container vintage, exact ca in poza de mai jos, in care sa pastrezi toate aceste elemente. Acest truc va face ca curatarea bucatariei mult mai ușor, si, de asemenea, face ca bucataria ta sa arata superb. 2 Cum sa decorezi bucataria ca un adevarat profesionist ? Idei creative pentru un efect WOW.
3. O alta idee de pastrare a ingredientelor este utilizarea unui suport pentru tort. Este recomandat pentru persoanele care obisnuiesc sa gateasca des, pentru ca pe acest suport pot fi pastrate ingredinete cele mai des utilizate. Suportul permite deplasarea lor mai usoara de pe o suprafata de lucru pe alta. 3 Cum sa decorezi bucataria ca un adevarat profesionist ? Idei creative pentru un efect WOW.
4. Un nou trend pentru bucatariile moderne este amenajarea unor rafturi deschise pe pereti. Acest lucru ofera mai multa luminozitate si spatiu vizual intregii incaperi. 4 Cum sa decorezi bucataria ca un adevarat profesionist ? Idei creative pentru un efect WOW.
5. Ghiveciurile cu flori intotdeauna sunt o idee buna pentru orice camera, pentru ca o fac sa arate vie si colorata.
5 Cum sa decorezi bucataria ca un adevarat profesionist ? Idei creative pentru un efect WOW.
6. Sau poti incerca sa pui cateva ghivece in care sa cultivi patrunjel, menta sau cimbru. 6 Cum sa decorezi bucataria ca un adevarat profesionist ? Idei creative pentru un efect WOW.
  7. Cosurile din sirma sunt si ele o idee excelenta, utilizeaza-le pentru a pastra cartile de retete.
7 Cum sa decorezi bucataria ca un adevarat profesionist ? Idei creative pentru un efect WOW.
8. Foloseste o tabla de scris, sau, mai nou, folosește vopsea cu efect de tabla de scris care se poate aplica pe orice fel de suport, adică pe pereti, mobilă, uși interioare, chiar și pe electrocasnice.   Efectul va fi cu siguranta unul care nu va trece neobservat. Fii creativa si scrie-ti retetele sau lista de cumparaturi cu creta pe acest perete. In plus, si cei mici vor fin incintati. Garantam. 8.1 Cum sa decorezi bucataria ca un adevarat profesionist ? Idei creative pentru un efect WOW. 9. Crează un coltisor in bucatarie doar cu cele necesare pentru cafea. 9 Cum sa decorezi bucataria ca un adevarat profesionist ? Idei creative pentru un efect WOW.

       
Iti dorim spor la treaba cu idei creative!

 

 

Top