tr?id=429922393884973&ev=PageView&noscript=1 Trenduri populare în amenajari interioare - Bucatarii de tip Open Space

Блог

Blog 24 Янв, 2017

Trenduri populare în amenajari interioare - Bucatarii de tip Open Space

trenduri-populare-în-amenajare-bucatarii-de-tip-open-space-253_XL Trenduri populare în amenajari interioare - Bucatarii de tip Open Space
Bucataria open space devine din ce in ce mai populara. Tendința de amenajare comuna a bucatarie si livingul-ului se regaseste tot mai des in proiectele de interior al designerilor. De ce ? Pentru ca acest tip de amenajare permite sa cistigi mai mult spatiu, sa  dai senzatia de modern si practic  in cazul in care ai un apartament mic sau, în cazul unei case mari, o face să arate mai sofisticată.
Despre avantajele, cit si despre punctele forte de care trebuie  tii cont cind amenajezi o bucatarie open space  citeste in articolol de azi.
03 Trenduri populare în amenajari interioare - Bucatarii de tip Open Space
Model Infinity, producator Stosa Cucine
Avantajele unei bucatarii open space 1. Acest tip de amenajare este o solutie practica, in primul rind pentru apartamentele mici, deoarece prin impreunarea bucatariei cu livingul se obtine un spatiu mai mare si mai luminos. 2. Un alt avantaj este functionalitatea. Bucatariile open space ofera posibilitatea de a avea deschidere catre mai multe zone ale casei, hol, living, dining, fara sentimentul de izolare. Puteti privi la televizor sau ii puteti supraveghea pe copii in timp ce se joaca în living. De altfel, atunci cind aveti oaspeti, veti putea interactiona cu ei in timp ce definitivati ultimele detalii ale mesei.
Unul dintre dezavantajele open space-urilor ar fi mirosurile de la bucatarie care se pot raspindi foarte rapid și in living. Pentru a soluționa aceasta problema ai nevoie de o hota foarte buna, capabila sa absoarba aburii si mirosurile rapid si eficient. Aici gasesti hote de calitate de la liderii din domeniul electrocasnicelor Franke si Smeg la preturi avatajoase. 
Recomandari pentru amenajari reusite 1. Ca design, bucatariile open space trebuie sa corespunda liniilor generale de amenajare din living, astfel incat sa obtii un ambient unitar. Regula e valabila atat pentru paleta cromatica folosita, cat si pentru liniile de design ale mobilierului. Adică, ori alegi aceleasi culori pentru cele doua camere, ori optezi pentru contraste puternice. Prin respectarea aceleiasi linii coloristice pentru ambele camere, spatiul va capata  unitate, iar trecerea de la o zona la alta a fi mai linar.    Aceeasi regula se aplica si pentru designul mobilierului: daca alegi o bucatarie rustica, mobilierul din living va avea aceleasi note si invers. Un living modern, minimalist, se potriveste unei bucatarii decorate in acelasi stil.
1111 Trenduri populare în amenajari interioare - Bucatarii de tip Open Space Model Maya, producator Stosa Cucine stosacucinemodernealeve109 Trenduri populare în amenajari interioare - Bucatarii de tip Open Space
Model Aleve, producator Stosa Cucine
2. Un alt aspect la care trebuie sa atragi atentia este podeaua. Podeaua din acelasi material si in aceeasi culoare uneste vizual cele doua zone. In plus, in acest fel, spatiul pare mai putin fragmentat si mai mare.
05 Trenduri populare în amenajari interioare - Bucatarii de tip Open Space
                                                                                                                 Model Infinity, producator Stosa Cucine 3. Opteaza pentru electrocasnice incorporate în mobilier. Este o idee buna de a masca aparatura de bucatarie, pentru a obtine o amenajare eleganta si sofisticata.
stosacucinemodernemaya263 Trenduri populare în amenajari interioare - Bucatarii de tip Open Space                                                                                                                  Model Maya, producator Stosa Cucine 4. O delimitare armonioasa a bucatarie si livingului o poti face prin folosirea unei insule de bucatarie. Aceasta este si multifuctionala, putind fi utilizata in calitate de loc pentru luat masa (partea dinspre living) si ca spatiu de lucru suplimentar (partea dinspre bucatarie).
8004985_orig Trenduri populare în amenajari interioare - Bucatarii de tip Open Space Model Vintage Shell System, producator Veneta Cucine stosacucinemodernemaya267 Trenduri populare în amenajari interioare - Bucatarii de tip Open Space
                                                                                                                  Model Maya, producator Stosa Cucine
5. O alta metoda de divizare a celor 2 zone este utilizarea unei platforme inalte, ceea ce va duce la separarea spectaculoasa a spațiului comun.
14589824_1058318447596661_3206332131806125235_o Trenduri populare în amenajari interioare - Bucatarii de tip Open Space
Dacă planifici o bucătărie nouă, atunci nu ezita să ne contactezi pentru un proiect personalizat de bucătărie și consultație de specialitate din partea designerilor Bucătăria Mea. Ne găsești pe Calea Ieșilor 10B. 
Top